Rakitic: „Megoldottuk a feladatunkat, elégedettek vagyunk”

Örülne, ha Valverde folytatná

Iván Rakitic elégedett volt az eredménnyel a Getafe elleni győzelem után, hiszen mint mondta, megoldották a feladatukat a három pont begyűjtésével. Emellett azt is elmondta, csak a saját meccseikre figyelnek, nem a riválisok eredményeire, Valverdével pedig elégedett, ezért örülne, ha folytatná jövőre is.

A mérkőzés

„Arra kell mindig gondolni, hogy mit is akar csinálni az ellenfél. Jól kell lezárni a területeket. Az első félidőben ezt jól vittük véghez. Összességében fejlődünk, így kell folytatni a jövőben is.”

Nehéz volt a Getafe ellen

„Nem csak belőlünk vesznek ki sokat, erős, kompakt csapatuk van. Nem véletlen a teljesítményük, de jól megoldottuk a feladatunkat és most boldogok vagyunk.”

Tökéletes forduló?

„A legfontosabb, hogy a saját meccseinket megnyerjük. A Liga elég kaotikus idén, minden meccs nehéz és biztos, hogy valami mindig történik. Ma mi távozunk elégedetten.”

Valverde jövője

„Ez az edző és a klub dolga. Mi nagyon elégedettek vagyunk vele és az egész edzői stábbal. Az a normális, ha folytatja, de nekünk igazából arra kell koncentrálnunk, ami a mi dolgunk, játszani és nyerni. Őket pedig hagyni eldönteni, mi a legjobb.”

***

Te vagy a legnagyobb Messi rajongó? Ne hagyd ki ezeket az egyedi darabokat, ezeket máshol garantáltan nem találod meg!