Rakitic: „Mintha kézilabdáztunk volna…”

Dicsérte a csapat karakterét | Nem lát semmiféle problémát

A horvát Ivan Rakitic szerint nincsen gond a Valencia ellen elért 2-2-es döntetlennel, mert az együttest így is tökéletes állapotban látja ahhoz, hogy az előtte álló feladatokat sikerrel abszolválja.

 

 

„Az első 60 perc nem volt az igazi, de utána megmutattuk az igazi arcunkat, és irányítottuk a mérkőzést. Olyan érzésünk volt, mintha kézilabdáztunk volna, amikor széltől szélig járatnunk kellett a labdát a védelmi falaik előtt… Nagy erőket mozgósítottunk, hiszen a Valencia ellen nem könnyű játszani. Egyrészt a formájuk miatt önbizalommal játszanak, másrészt pedig nagyon gyorsan képesek ellentámadásokat vezetni, így nem kockáztathattunk minden áron.”

Messi már 115 duplát számol a Ligában

„Remélhetőleg ehhez a számhoz még hozzájön számos további. A legfontosabb játékosunk, remélem, hogy sosem hagyja abba a duplák szállítását.”

A februári sorozatterhelés

„A csapat tökéletes állapotban van. A Sevilla elleni teljesítményünk után nem egyszerű pályára lépni a Valencia ellen, szerintem ezt meg kell becsülnünk. Tökéletes állapotban vagyunk. Reméljük, hogy Gerard és Messi fájdalmai csak átmenetiek, és hogy gyorsan felépülnek belőlük.”

Közeleg egy szülinap vagy névnap a családban, és tudod, hogy az ünnepelt ereiben gránátvörös-kék vér csörgedezik? Akkor az Eurobarça Shop a te tereped, ahol az alábbi fantasztikus ajándékok közül válogathatsz!