Messi: “Idegenben játszunk a Madrid ellen, de nyerni fogunk”

Messi vs Sevilla: 35 meccs 36 gól

Lionel Messi mesterhármassal és egy gólpasszal vette ki a részét a Sevilla 4-2-es legyőzéséből. Messi, aki 35 meccsen 36 gólt szerzett a Sevilla ellen, röviden nyilatkozott a mérkőzés után.

[banner id=”1556″ title=”content-horizontal-pos-1″]

Bajnoki cím

„Sok mérkőzés van még hátra a bajnokságból, de nagyon fontos volt, hogy itt megszerezzük a 3 pontot, és így tartani tudjuk az előnyünket a tabella élén. Lassan a szezon utolsó szakaszához érkezünk, nehéz meccsek következnek, nem lesz egyszerű győzni.”

Hátrány az első félidő után

„Mindig nehéz itt nyerni, ismerjük a Sevilla játékát, megnehezítették a dolgunkat, de tudtuk hogyan kerekedhetünk föléjük.”

Pontatlanság a Lyon ellen

„Nem lehet mindig ugyanolyan szinten játszani, őszintén szólva nem a legjobb formánkat hoztuk azon a mérkőzésen és ezzel megnehezítettük a saját dolgunkat. Ma szerencsére jól játszottunk.”

Egymás után két Clasico

„Egyik kupát sem engedjük el. Egy mérkőzésre vagyunk a döntőbe jutástól a Spanyol Kupában. Nehéz mérkőzés lesz, mert idegenben játszunk a Madrid ellen, de nyerni fogunk. Magabiztosak vagyunk, utána pedig a ligára fogunk koncentrálni és hogy megnyerjünk mindent.”