Koke: „Ha ide jövünk, mindig történik valami…”

Kiemelte, hogy az elmúlt években már sok Atlético-játékost kiállítottak a Barça ellen

Az Atlético Madrid középpályása, Koke kritikusan fogalmazott a Barcelona elleni, végül 2-0-ra elveszített találkozó után a játékvezetők felfogásáról. A válogatott középpályás még a gyepszőnyegen nyilatkozott a lefújás után a ‘Movistar’ televízió-csatornának. 

„Majd a televízióban megnézem, mi történt. Egy biztos: ha ide jövünk a Camp Nouba, mindig történik valami… Valakinek majd meg kell néznie az esetet. Én személy szerint nem hallottam, mit mondott Diego.”

Emberhátrányban

Amikor emberhátrányba kerülsz egy olyan csapat ellen, mely nagyon jól tud futballozni, az természetesen pokoli nehéz szituáció. Az együttes szerintem felnőtt a feladathoz, még a vezető találat megszerzésére is voltak lehetőségeink. A csapatukban rejlő minőséggel végül kialakították a különbséget a javukra.”

Már a mix zónában elhangzott szavak

Koke az este későbbi szakaszában áthaladt a mix zónán is, ahol már higgadtan, de ugyanolyan kritikusan értékelt.

„Ha Diego azt mondta, ami le van írva a jegyzőkönyvbe, akkor jogos a kiállítás. Én messze voltam, nem hallottam. Ami tény: 11-szer szerepeltünk itt az elmúlt években, és hétszer állítottak ki valakit tőlünk. Valami mindig történik itt. Néha jogosak voltak a piros kártyák, néha viszont már nem annyira. Ezek az apró részletek mindig a javukra billennek… Egyébként is nagyszerű futballistákról van szó, de ha ezek a véleményes szituációk végül mindig a számukra előnyösek, akkor még nehezebb győzni ellenük.”