Vidal: „Mindenki az MU elleni visszavágóra gondolt”

Meccsről meccsre haladnak a Ligában | Az álmuk a BL megnyerése

Arturo Vidal az Huesca elleni találkozó után (0-0) a ‘beIN La Liga’ mikrofonjainak nyilatkozva értékelte az utolsó helyezett otthonában elért döntetlent. 

 

A kezdő tizenegy meglepő volt

„Igen, valóban. A többsége a csapatnak nem játszik rendszeresen, most pedig egy, a kiesés elől menekülő csapat ellen kellett teljesíteni. Az Huesca nagyon intenzíven játszott, nehéz volt ellene focizni, szóval a döntetlen igazságos.”

Döcögött a gépezet középen?

„Több dologra vezethető ez vissza. Egyrészt mi hárman így még nem játszottunk együtt a középpályán. Ráadásul a játékszerkezet is új volt. A gyepszőnyeg száraz volt, a nap pedig a szemünkbe sütött sok szituációban. Az a fontos, hogy nem veszítettünk.”

Könnyű idejönni és nem gondolni a keddi BL-meccsre?

„Természetesen nem. Mindenki, aki ma a pályán volt, fejben gondolt már az MU elleni visszavágóra is. Nagyon nehéz lesz. A célunk a bajnoki cím, ám ezzel egyidejűleg mindenki a Bajnokok Ligájáról álmodozik.”

Számolják már a fordulókat, hogy mikor lesznek bajnokok?

„Sok van még hátra, lépésről lépésre haladunk. Most az MU elleni találkozóra koncentrálunk, majd utána jön a következő bajnoki meccs.”

Milyennek értékelné a debütáló játékosokat?

„Nagyon jól játszottak, a jövőben pedig még több önbizalommal lépnek majd pályára.”

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!