Újra edzésben a Liverpool után

A Celta elleni meccsre készül a Valverde-csapat

 

Csütörtökön ismét edzett a Barcelona a Ciutat Esportiva Joan Gamper edzőközpontban, hiszen a Liverpool ellen 3-0-ra megnyert Bajnokok Ligája elődöntő első meccse után Ernesto Valverde együttese már a Celta Vigo elleni, szombati bajnokira készül.

Azok a játékosok, akik szerdán pályára léptek a Camp Nouban, a csütörtöki edzésen regeneráló munkát végeztek, így a B csapatból több játékos – név szerint Iñaki Peña, Wague, Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig, Carles Pérez és Abel Ruiz – is a felnőtt kerettel készült. Mivel a Barça az előző fordulóban bebiztosította bajnoki elsőségét, és lévén, hogy a 3-0-s siker ellenére nehéz mérkőzés vár a katalánokra Angliában a jövő héten, nem lenne meglepő, ha Valverde teljesen felforgatná a kezdőcsapatot, és több fiatalnak is játéklehetőséget biztosítana a szombati, Celta elleni bajnoki mérkőzésen.

A pénteki napon este hatkor még tart egy edzést a tréner, előtte pedig a szokásos, mérkőzés előtti sajtótájékoztatón jelenik meg az újságírók előtt.

*AKCIÓS termék: -37%! Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz keresel egy erős, de könnyű hátizsákot? Rendeld meg kedvezménnyel!