Pénteken indul a Tippjátékunk!

La Liga, majd BL tippjáték értékes nyereményekért

Tippmixerek, jövőbe látók, nyereményvadászok, de legfőképpen kedves olvasóink! Új idény, új EuroBarça tippjáték jön, amiben a Barcelona meccsei mellett a spanyol bajnokság és a Bajnokok Ligája többi mérkőzésére is tippelhettek, természetesen újra értékes nyereményekért. A tippjáték egy külső oldalon keresztül megy majd, ahogy azt már az előző szezonban kipróbálhattátok.

Csatlakozz, tippelj és bizonyítsd be, hogy a Barcelona drukkerei közül te mozogsz a legotthonosabban a spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában – az első 5, illetve 3 helyezettet szokás szerint díjazni fogjuk! 🙂

– A bajnokság és a BL meccseire lehet majd szavazni, a kupára nem

– A bajnokság és a BL győztesére is lehet tippelni 20 plusz pontért, ami a végelszámolásban jól jöhet majd

Az első 3 helyezett: ajándékot kap az EB shopból, a 4-5. pedig 20% kedvezményre jogosító kupont.A BL tippjáték első három helyezett az Eurobarca Shopjából választhat néhány cuccot vagy használhat fel kupont egy következő vásárláshoz.  Ezeket a későbbi választék és lehetőségek függvényében fogjuk felajánlani a bajnokság és a BL végeztével.

Az első tipp pedig tőlünk jön: mentsétek el könyvjelzőben a linket (https://tipper.io/hu/eurobarca/12432), vagy rendszeresen kattintsatok a menüsorban a Tippjáték menüpontra és ne felejtsetek el minden héten tippelni! Mi igyekszünk szólni minden forduló előtt, de csak rajtatok múlik meddig juttok – és most tényleg kitartónak kell lenni, hiszen jövő májusig még nagyon sok idő van. A BL-mezőny kialakulása után természetesen jövünk a BL-tippjátékkal is. A pontozásról, szabályokról a Tipper oldalán találtok több infót, de a pontozás a tavalyihoz hasonló lesz. Egy kis újítás van: élőben történik a pontszámítás, a meccsek állása figyelemmel követhető a Tipperen is.

Csatlakozni itt tudtok: https://tipper.io/hu/eurobarca?join=mrzE6t

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!