Masiáról jöttem S02E01 | Szezonfelvezető – „A középpályán áll vagy bukik az idény”

Megérkezett a Masiáról jöttem második évadának első adása! Ebben az epizódban Áron, Bence és a visszatérő Efi mondta el a véleményét az előttünk álló idénnyel kapcsolatosan több szempontból is.

Örülünk-e Jules Koundé érkezésének és mire számítunk a francia hátvédtől? Mit várunk az idénytől? Mik lehetnek a reális célok? Hogyan néz ki a legerősebb/legideálisabb kezdőcsapat?

Ezen kérdések megválaszolása mellett tippeltünk arra, hogy a csapat hányadik helyen végez a Ligában, meddig jut a BL-ben, hány trófeát nyer, és ki lesz a három legeredményesebb játékos. Ezen felül mindhárman mondtunk merész jóslatokat, többek között a 2023-as Aranylabdára, az El Clásicora és arra vonatkozóan is, hogy Lewandowski hány gólt szerez a bajnokságban.

És ez még nem minden!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit gondolunk a felsorolt témákkal kapcsolatban, akkor feltétlenül hallgasd meg ezt az epizódot! A komment szekcióba bátran írjátok le a véleményeteket az adással és a témáinkkal kapcsolatosan is, Spotify-on pedig szavazzatok arra a kérdésre, hogy hány trófeát nyer a csapat ebben a szezonban!

Ha tetszik az, amit csinálunk, akkor feltétlenül iratkozz fel a csatornáinkra!

YouTube:

Spotify: