Masiáról jöttem S02E03 | „Alba természete olyan, mint egy felizgatott hörcsög az erdőtűzben”

Megjelent a Masiáról jöttem második évadának harmadik adása! Ebben az epizódban beszélgettünk a Bajnokok Ligája szereplésről, illetve visszatért a két rovat, a Forró Téma és a Nagyító alatt.

Hogyan értékeljük a Bayern elleni mérkőzést? Miért a Barcelona dominált az első félidőben? Mi történt a csapattal a második játékrészben? Mennyire jöttek be Xavi döntései, lépései? Mit várunk a két Inter elleni találkozótól és hogyan látjuk az esélyeket? Melyek azok a legfőbb tényezők, amiken múlhat az eredmény?

Ezen kérdések megválaszolása mellett a Forró Téma rovatban kifejtettük a véleményünket azzal kapcsolatban, hogy Jordi Alba és Piqué miért kapott sokkal kevesebbet lehetőséget ebben az idényben, mennyire meglepő ez, mennyi esélyt látunk arra, hogy többet játszanak a jövőben, illetve ez a helyzet okozhat-e feszültséget a csapaton, az öltözőn belül.

És ez még nem minden, például a Nagyító alatt rovatot a korábbiaktól teljesen eltérő formában építettük fel!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit gondolunk a felsorolt témákkal kapcsolatban, akkor feltétlenül hallgasd meg ezt az epizódot! A komment szekcióba bátran írjátok le a véleményeteket az adással és a témáinkkal kapcsolatosan is, Spotify-on pedig szavazzatok arra a kérdésre, hogy ki a legjobb választás balhátvéd poszton!

A mikrofonok mögött ezúttal Áron, Efi és Bence!

Ha tetszik az, amit csinálunk, akkor feltétlenül iratkozz fel a csatornáinkra!

YouTube:

Spotify:

https://open.spotify.com/episode/1y9HI9ZEk62VIf1aa9eBP2