Megérkezett a Masiáról jöttem ötödik adása!

Január 22-én megjelent az EuroBarça hivatalos podcastjének ötödik adása! A YouTube-on kívül a többi szokásos platformon is elérhető ezen epizód!

Ezt az adást szinte teljes egészében az átigazolásoknak szenteltük, de a legelején még ejtettünk néhány szót a visszavonuló Sergio Agüeroról. Ezt követően Ferrán Torres megvételéről és Dani Alves visszatéréséről is kifejtettük a véleményünket. Az adás második felében sportigazgatósat játszottunk, tehát arról beszélgettünk, hogy mely posztokon és kikkel kellene, lehetne erősíteni szerintünk.

Rengeteg név felmerült, Azpilicuetától kezdve Moratán át egészen Haalandig. Ha kíváncsi vagy a véleményünkre a témáinkkal kapcsolataban és arra, hogy még kik kerültek szóba lehetséges igazolásként, akkor mindenképpen hallgasd meg ezt az epizódot! Jó értelemben vett vitából nem volt hiány, sőt!

A felvételt január 3-án készítettük. Ízlelgessétek és a komment szekcióba várjuk a meglátásaitokat az adással és a témáinkkal kapcsolatban is! Ha tetszik, amit csinálunk, akkor iratkozz fel a csatornánkra!

Moderátor: Majoros Áron
Társbeszélgetők, szerkesztők: Berekalli Bence, Balogh Efraim “Efi” (vágó)