„Folynak a tárgyalások egy New Yorkban rendezendő BL-döntőről”

A Mediapro társalapítója beszélt a Girona - Barça meccsről is

Jaume Roures, a Mediapro vállalat társalapítója nyilatkozott a ‘Catalunya Rádio’ rádiócsatorna ‘El matí’ című műsorában, ahol beszélt a Girona – Barcelona tengerentúli megrendezéséről, valamint elárulta, hogy a Bajnokok Ligája fináléjával kapcsolatosan is hasonló törekvések vannak. 

„Ez egy nagyon pozitív lépés lenne, pláne a Girona számára, amelyik csak egy éve érkezett meg a spanyol első osztályba. Egy ilyen tengerentúli mérkőzés segítene, hogy a Liga stabil alapokra helyezze magát. Az emberek nem hihetik azt, hogy a spanyol futball magától működik ilyen jól. Nem, emögött hatalmas, évekre visszanyúló munka áll. Ha létrejön a tengerentúli összecsapás, akkor a Gironáról fog beszélni az egész világ tizenöt napig.”

BL-döntő is az Egyesült Államokban?

„Igen, a tárgyalások már megkezdődtek azt illetően, hogy a Bajnokok Ligája fináléját valamelyik évben New Yorkban rendezzék meg.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!