„Tudjuk, hogy nem vagyunk a topon”

Rakitic a PSV után

Iván Rakitic pozitívan értékelte a Barcelona 4-0-ás győzelmét a PSV ellen, annak ellenére, hogy az eredmény talán jobb összképet fest a meccsről, mint amilyen valójában volt. Azt ugyanakkor Rakitic is elismerte, hogy sokáig nem ment könnyen a csapatnak, nehezen tudtak gólt szerezni. Arról nem beszélt, de nem is kérdezték, hogy aránylag sok lövésig engedték ők is a PSV-t, ami nem pozitív hazai pályán.

„Eleinte nem ment könnyen, és ez normális is, hiszen a Bajnokok Ligájában soha nem könnyű, pláne nem az első meccsen. És amellett, hogy ők is nagyon motiváltak voltak, még jól is kezdtek a bajnokságukban, volt önbizalmuk. Nagyon jó, munkás meccs volt, de még tudunk hova fejlődni.”

„Mindig lehet fejlődni, minden meccsen odafigyelünk a részletekre. Tudjuk, hogy nem vagyunk a topon.”

Messi

„Lenyűgöző, hogy milyen lába van, ismét zseniális gólt lőtt. Reméljük, hogy nem hagyja abba, és még sok hasonlót szerez majd.”

Bajnokok Ligája

„Különleges sorozat. Tudjuk, hogy az elmúlt évek nem sikerültek igazán jól, és most előre kell lépnünk, nagyon szeretnénk is. De ott van a Liga és a Kupa is, ezekről sem szeretnénk lemondani.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is!