Busquets: „A VAR-t helyesen kellene használni”

"Mindent beleadtak"

Sergio Busquets a Girona elleni 2-2-re végződő hazai bajnoki mérkőzés után nyilatkozott – nem kifejezetten jó hangulatban. A Barcelona középpályása elmondta, hogy 100%-ot adtak ki magukból a 90 perc alatt, de ez most nem volt elég.

Meccs utáni reakció

„A kiállításig jól játszottunk, aztán emberhátrányban már fárasztó volt, próbálkoztunk, kiegyenlítettünk, mentünk a győzelemért… Azonban emberhátrányban nagyon nehéz volt. Borzasztóan sokat kivett belőlünk.”

A kiállításról

„Lehet, hogy volt kontakt, látható volt a képeken, de a labda a földön van, ez egy természetes mozdulat volt, nem agresszióból, szándékosan csinálta, nem a játékost kereste a mozdulattal. Még a Girona játékosa is elnézést kért. A VAR-t helyesen és azonos kritériumok szerint kellene használni.”

A játékról

„Ez egy más meccs volt, a csapat jó volt, amíg 11 a 11 ellen játszott, lőhettünk volna több gólt, de miután 10 emberre fogyatkoztunk, mindenekelőtt már kényszerhelyzetbe kerültünk. Mindannyian szeretünk jól játszani és nyerni, elsősorban nyerni. Arra törekszünk, hogy nyerjünk.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Tots units fem forca’ pólót is!