Arthur: „Xavi? Nagyon boldog vagyok, hogy hozzá hasonlítanak”

Messi a legjobb | Nem könnyű a Tottenham ellen ilyen jól játszani

Az FC Barcelona brazil középpályása, Arthur Melo is nyilatkozott a Tottenham elleni siker (2-4) után a Wembley stadion mix zónájában. Melo úgy véli, hogy rászolgáltak a sikerre, magasztalta Leo Messit, valamint elárulta, hogy boldoggá teszik a Xavi Hernándezzel való összehasonlítások. 

 

 

„A 90 perc folyamán végig következetesen magas színvonalon tudtunk teljesíteni. Amikor védekezni kellett, lezártuk a területeket, amikor támadni kellett, akkor pedig tudtunk váltani. Nem könnyű a Tottenham ellen idegenben futballozni, de úgy gondolom, hogy nagyon jól játszottunk, így jár nekünk a gratuláció.”

Messi

„Messi valami szenzációs. Úgy játszik, hogy elhiteti veled, hogy a rendkívüli dolgok mindennaposak. A véleményem szerint a történelem legjobb labdarúgója, én pedig örülök, hogy az oldalán játszhatok, és hogy tanulhatok tőle minden egyes nap. Nagyon sokat segített nekünk ezúttal is.”

Messi és Busquets is Xavihoz hasonlította

„Én mindig is nagyon csodáltam Xavi játékát, így az a tény, hogy vele hasonlítanak össze, nagyon-nagyon boldoggá tesz. Ő volt a sikert sikerre halmozó Barça irányítója.”

Mindenképpen beruháznál egy Barçás ereklyére? Akkor az Eurobarça Shop pontosan a te tereped, ahol megrendelheted az alábbi ‘Baaarca!’ pólót akár több színben is!