Henry: „A legjobb gólja számomra a Málaga elleni…”

A korábbi francia világklasszis játékos elárulta, melyik a kedvenc találata Messitől

A jelenleg az AS Monaco csapatát irányító Thierry Henry nemrég részt vett a ‘Take the ball, pass the ball’ című dokumentumfilmben, melyben a már korábban kiszivárgott mondaton túl – „ha szereted a futballt, de a Barcelonát nem, akkor valami bajod van” – elárulta, hogy melyik a kedvenc gólja Leo Messitől. 

Ajándékot keresel Karácsonyra magadnak vagy másnak? Vagy csak szükséged lenne egy táskára, ami ráadásul egyedi és Barçás? Itt az alkalom, csak MA, November 16-án, minden táskát 20% kedvezménnyel adunk!

A legjobb gól, amit láttam tőle, az a Málagának lőtt találata volt. Ez a gól ugyanis a logika határait feszegeti. Érkezik a labda a levegőben, lekezeli azt mellel, majd sprintben fut tovább a kapu felé. Az első játékos elküldve az egyik irányba, a másik védő ugyanakkor ott volt éppen mögötte. Ha tesz még egy lépést befelé, az a hátvéd szerelte volna. Szóval Leo a bal lábával befelé húzta a labdát, megemelve azt egy picit. Hogyan vagy ilyenkor arra képes, hogy ugyanezzel a mozdulattal, még a levegőben (!) hozzáérj még egyszer a labdához a két védő között?! Ezek után majdnem el is esett, ám végül talpon maradt, és a léc alá vágta a játékszert. Ez nem normális.

A fent elmesélt Messi-gól videón vs. Málaga, 2009. március 22.