Griezmann: „Nehéz volt elutasítani a Barçát”

Nem tudta otthagyni az Atléticót

Az Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann nyáron egy hajszálra volt attól, hogy az FC Barcelona csapatába igazoljon, azonban az utolsó pillanatokban úgy döntött, hogy marad. A francia játékos a ‘Canal +’-nak adott nyilatkozatában beszélt a döntés mögötti okokról.

Hogy nehéz volt-e elutasítani a Barçát? Nagyon nehéz volt. A Barça akar téged, hív, üzeneteket küld a játékosok vagy a családomon keresztül. És akkor van egy klub, ahol boldog vagy, fontos szerepet játszol a projektben… Az Atlético mindent megtett, hogy megtartson. Hogy mi billentette egyik oldalra a mérleget? Az, ahogy láttam a csapattársaimat, és különösen az edzőt a meccs után, amikor kifütyültek. Simeone eljött hozzám, hogy megnyugtasson, beszéltünk, és megmutatta, hogy számíthatok a támogatására. Tudat alatt talán annak is volt valami köze hozzá, hogy a Barçában Messi helyettese lettem volna, de a csapattársaim és a klub mindent megtett azért, hogy megtartson. Eljöttek hozzám beszélni, felemelték a fizetésemet… Mindent megtettek, hogy megmutassák, az Atlético az otthonom, és nem szabad elhagynom.

***

Barçás ajándékot keresel magadnak vagy másnak? Figyeld az akciókat minden novemberi pénteken, és tankolj fel a legjobb pillanatban egyedi Barçás cuccokkal!