Rivaldo: „Dembélé? Megpróbálja kikényszeríteni a távozást”

Erős kritikával illette Dembélét | Atlético győzelmet jósol

A korábbi FC Barcelona-játékos, Rivaldo a minap erős kritikával illette Ousmane Dembélét, szerinte nem sokáig fog maradni Katalóniában a francia játékos. Rivaldo ezen kívül beszélt a hétvégi Atlético – Barcelona mérkőzésről is, szerinte madridi győzelmet hoz a párharc.

Kritika Dembéléhez

„Az utóbbi időben mutatott hozzáállása miatt nem hiszem, hogy Dembélé hosszabb ideig akar maradni Katalóniában, és ezért, mert mérges, megpróbálja kikényszeríteni a távozást. A Barcelonának nyugodtnak kell maradnia, és meg kell keresnie a módját, hogy úgy játszassák, hogy kedvező áron tudják eladni, és ne kelljen alkudozniuk. Nyilvánvaló, hogy Dembélé nem boldog a klubnál. Más módon is megtehetné. A dolgára koncentrálva, jól játszva, megvárva a megfelelő pillanatot, hogy eligazoljon. Professzionalizmust mutatva.”

Tipp a szombati meccsre

„Az Atlético győzelme lehetővé tenné számukra, hogy a táblázat tetejére kerüljenek, és emiatt, bár fáj, 2-1-es győzelmet mondok Simeone csapatának.”

***

 Válogass most pénteken a Shopban, és minden 11.000 Ft feletti vásárlásnál ajándékot is választhatsz! Nézd meg most, miket vihetsz el 0 Ft-ért!