Bojan: „Igen, nem én voltam az új Messi”

A 'BBC Sport'-nak nyiltkozott Bojan Krkic

Bojan Krkic, a volt barcelonai támadó a ‘BBC Sport’-nak nyilatkozott a minap. Beszélt a kezdetekről, a nehézségekről és a távozásáról hozott döntéséről is.

Kezdetek

„Az első évemben tíz gólt szereztem a La Ligában. Aztán az emberek elkezdték mondani: ‘igen, az új Messi’. Nem tudsz vele mit kezdeni. Ismerem a képességeimet, és tudom, hogy nem vagyok Messi. Bojan vagyok. Ha az emberek azt mondják, hogy ‘ez a fickó nem az új Messi volt’, akkor igen, nem én voltam az új Messi.”

A távozás

„Amikor meghoztam a döntést, az eszemre hallgattam, nem a szívemre. A szívem azt mondta: ‘itt van az otthonod, ez a te helyed’. Azt nem tudod, hogy a Barcelona után is egy igazán szép világ van. Kinyitottam az ajtót, és azt mondtam: ‘köszönöm, most már a magam utamat járom’.”

Büszke volt magára

„Amikor kinyitod ezt az ajtót, és látod, mennyi dolog vár rád, az elején félsz. Más a mez, a szurkolók, a kultúra és a mentalitás is. De ha ezt a döntést meghozod, az első dolog, amit érzel, az a büszkeség.”

***

2=3! Itt a legjobb alkalom, hogy beszerezd a Barçás karácsonyi ajándékokat. Válassz ki három terméket pólóink, pulóvereink vagy táskáink közül bármilyen összetételben, és a három közül csak kettőért kell fizetned!