Alba: „Hosszabbítás? Egyelőre nincs újdonság…”

Dicsérte Suárezt és Mirandát | Az Eibar ellen a 3 pont megszerzése volt a fontos

Jordi Alba természetesen boldogan nyilatkozott az Eibar legyőzése után (3-0) vasárnap este a Camp Nou vegyes zónájában. A jelen levő zsurnaliszták a meccsen kívül kérdezték a szélsőt a 2019-ben lejáró szerződésének a meghosszabbításáról is. 

„Nehéz meccs volt, de elégedettek lehetünk mind a győzelem, mind pedig a játék és a hozzáállás láttán. Az a fontos, hogy újabb három pontot gyűjtöttünk be. Örülünk a pontelőnynek, noha olyan botlásaink is voltak az ősszel, amikor azt hittük, hogy behúzzuk az adott meccset… Ez is csak mutatja viszont a spanyol bajnokság erejét, szóval elégedettek vagyunk.”

Copa del Rey

„Minden egyes játékos pályára akar lépni az összes meccsen. Az, hogy végül ki játszhat, a mester döntése. Biztos, hogy egy erős csapatot küld majd a pályára.”

Már tele vagy  Barçás tárgyakkal és azt gondolod, nem tudunk újat mutatni? Ezekkel a termékekkel talán még meg tudunk lepni. Siess, hogy ne maradj le róla!

Miranda

„Mint már mondtam: ez az edző hatásköre. Én személy szerint kedvelem őt, nagyon fiatal, fontos játékos, aki tanulni szeretne. A játékos teszi a dolgát, keményen dolgozik, az edző pedig döntést hoz. Nagyon sok év áll még előtte. Remélem, hogy sokat játszhat majd, de a Barçában sosem könnyű játéklehetőséghez jutni.”

Luis Suárez

„A világ legjobb kilencese. Nem csak gólokat szerez, de a védekezésből is kiveszi a részét.”

Hosszabbítás

„Egyelőre nincs újdonság. Egy év van hátra a szerződésemből, nem tudom, hogy mi is a klub álláspontja. Én mindenesetre nyugodt vagyok. Nekik kell tudniuk azt, hogy akarnak-e engem, illetve hogy ha igen, akkor mikor akarják megkezdeni a tárgyalásokat. Az én kívánságom az, hogy maradhassak életem klubjában, de a végső döntés az övüké. Én csak a saját teljesítményemet tudom befolyásolni, ami szerintem továbbra is jónak mondható. Egy gesztus hiányzik? Nem várok el senkitől semmit.” 

Madridban egyesek már Messihez hasonlítják a brazil Viníciust

„Jó éjszakát!”