Lenglet: „A gól hiányzott, csalódást keltő az eredmény”

A Camp Nouban egészen biztosan be fognak találni a gall bekk szerint

Clement Lenglet szerint nincs okuk szégyenkezni a mutatott játék láttán a Lyon elleni, végül gól nélkül végződő (0-0) odavágó után a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ám a francia védő is beismerte: ennyi helyzet után frusztráló a végeredményre pillantani. 

„Jól játszottunk, nagyon motiváltak voltunk, hogy a megfelelő eredménnyel térjünk haza, de a gól hiányzott a játékunkból. Az eredmény ezáltal kissé csalódást keltő. A kihagyott helyzetek? Be kell lőni őket, ez egyértelmű, ám az, hogy ennyi helyzetet kialakítottunk, azt is jelzi, hogy jól játszottunk. Az utolsó döntéshez szükséges határozottságra lett volna még szükség, de egészen biztos vagyok benne, hogy a Camp Nouban be fogunk találni.”

A visszavágó

„Idegenben játszani a Bajnokok Ligájában rendkívül nehéz. Meglátjuk, mi fog történni a második felvonás alkalmával, de a tény, hogy nem kaptunk gólt, optimizmusra adhat okot.”

A Lyon erőssége

„Nagyon komoly csapatról van szó, nagyon tehetségesek, így még jobban felértékelődik az, hogy jól védekeztünk. Szórakoztató, jó mérkőzés volt.”