„Rakitic? Már csak a közösségi oldalain kell fejlesztenie”

José Mourinho nyilatkozott a Clásico után

Az egykori Real Madrid-vezetőedző, José Mourinho a 0-1-re végződött bajnoki El Clásico után nyilatkozott. A portugál mester dicsérte a győztest gólt szerző Rakiticet és a katalánok védelmét is.

Stabil Barça

„Nem játszottak és nem is játszanak fenomenálisan. Szilárdak voltak, valószínűleg jobban, mint a többi szezonban. Tudják, hogyan kell védekezni, kompaktak.”

Nem játszanak olyan szépen

„A játékuk nem olyan szép, mint ahogyan azt az emberek megszokták, de nyerik a mérkőzéseket. És amikor bejutsz a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, és nagy csapatokkal játszol, ez egy nagyszerű módja annak, hogy továbbjuss. Piqué és Lenglet fantasztikusak Ter Stegen előtt, aki szezonról szezonra egyre jobb és jobb.”

Rakitic

„Ráadásul van egy játékosuk, aki számomra az egyik leginkább alul értékeltebb játékos a világon, Ivan Rakitic. Fantasztikus minden szempontból. Megállás nélkül fut, jól birtokolja a labdát, jól védekezik. Általában a nagy nevekről beszélünk, de azt hiszem, hogy Rakiticnek már csak a közösségi oldalain kell fejlesztenie, hogy a legnagyobbak szintjén legyen.”