Messi: „Cristiano és a Juve lenyűgözőek voltak”

Lionel Messi a Barcelona vezére volt a Lyon elleni visszavágón két góllal és két gólpasszal, mint csapatkapitány, ezúttal is nyilatkozott a mérkőzés után, de volt gondja az ellenfelekről is beszélni.

Nem volt végig diadalmenet

„Volt a meccs során egy szenvedős szakasz 2-1-nél, ami szükségtelen volt, mert csak megnehezítettük az életünket az állított helyzetekkel. Szerencsére aztán jött a 3-1, és ez megnyugtatta a csapatot.”

Briliánsan kezdtek

„Meg akartuk nyerni a meccset, ennek megfelelően mentünk neki, de talán egy kicsit kapkodtunk is. Az 1-0 után jól, nyugodtan járattuk a labdát, akkor voltunk a legjobbak. A 3-1 után már nagyon sok területünk volt, labdaszerzések után futhattunk előre. Így jöttek a gólok.”

A 3-1-et jelentő gólja

„Bement, nagy nehezen. Amikor láttam, hogy beleér a kapus, azt gondoltam, nem lesz gól, de szerencsére bement.”

Cristiano és a legjobb nyolc a BL-ben

„Cristiano és a Juventus lenyűgözőek voltak. Egyben számomra nagy meglepetés is volt, mert azt gondoltam, az Atléticóban több erő lesz, de a Juve felülkerekedett, Cristianónak pedig varázslatos estéje volt. Itt már minden csapat nagyon kemény dió. Meglátjuk, kit kapunk. A City vagy az Ajax például, akik bizonyították, hogy milyen óriási, fiatal csapatuk van, amely semmitől sem fél. A Liverpoolban pedig rengeteg gól van…”

Triplázás

„Jobb ha nyugodtak vagyunk és készülünk arra, ami jön, és ami nagyon nehéz lesz.”