„Bizonyítottuk, hogy akarjuk ezt a Ligát”

Suárez a Villarreal után

Luis Suárez szerezte a Barcelona negyedik, döntetlent érő gólját, majd a meccs után ő értékelt elsőként. A küzdőszellemet dicsérte, és szerinte nem játszottak rosszul, de azt azért elismerte, hogy a hibákból tanulni kell.

„Nyilvánvaló, hogy az elején nagyon jól játszottunk. Megérdemeltük, hogy vezettünk, de azért voltak nekik is helyzeteik. A második félidőben elég volt egy-egy apró hiba, hogy kihasználják az esélyt. Nagyon gyors játékosaik vannak elől, és éltek a lehetőséggel, meg tudták fordítani a meccset. Végül a küzdőszellemünk eredménye volt, hogy nem adtuk fel, és szerintem bebizonyítottuk, hogy nagyon szeretnénk megnyerni ezt a Ligát.”

A 0-2-es állás

„Ez annak köszönhető, hogy nagyon jó első félidőt játszottunk, mert a 0-2 után még volt labdánk a 0-3-hoz is, ami Coutinho lábában maradt, de ők nagyon nehéz helyzetben vannak, és a saját pályájukon harcoltak ahogy csak tudtak.”

Majdnem vereség az Atlético előtt

„Jelentős előnyünk van az Aléticóval szemben még így is. És ugyan az igaz, hogy nem veszítettünk, de az érzés, hogy javulnunk kell, nem múlik el. Ez a meccs megmutatta, hogy ha hibázol, nagyon drágán fizethetsz érte, és ezt ki kell javítani.”

Gyenge védekezés és védők?

„Ha ők a Barcelonában vannak, annak megvan a maga oka a tudásukban, amivel rendelkeznek. Az edzőnek rotálnia is kell, és ezek az ő döntései kell legyenek. De szerintem megfeleltünk.”

*Egyszerűt, mégis látványosat keresel? Akkor az alábbi, egyedi, 100% organikus pamut Barçás póló neked is készült. Legyél feltűnő és mégis visszafogott benne!