Bartomeu szeretné meghosszabbítani Messi szerződését

Életre szóló szerződést készülnek ajánlani neki | Pep is téma volt

 

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu az ESPN-nek adott interjújában arról beszélt, hogy szeretné megújítani Lionel Messi 2021-ben lejáró szerződését, és azt szeretné, ha az argentin a Barçában fejezné be a pályafutását. Az elnök továbbá szót ejtett Pep Guardiola esetleges visszatéréséről is.

Leo Messi a 2005-ös bemutatkozása óta nyolc alkalommal hosszabbított szerződést a Barçával, legutóbb 2017-ben. Jelenlegi szerződése 2021 júniusáig szól, de a Barcelona vezetősége szeretné, ha az argentin ismét hosszabbítana, és a katalán fővárosban maradna pályafutása végéig. Annak ellenére, hogy még két év van hátra Messi szerződéséből, Bartomeu nem szeretne sokáig várni, és már a következő szezonban szeretne tárgyalóasztalhoz ülni Messivel, akinek Iniestához hasonlóan életre szóló szerződést készülnek ajánlani. Bartomeu az interjúban elmondta, hogy:

Messi még csak 31 éves és mindig képes megújulni. Két év még hátravan a szerződéséből, de tökéletesen ismeri a testét, rendkívüli a mentális felkészültsége, és tudom, hogy hosszú évekig fogja még a játékával megörvendeztetni a Barcelona és egyben a labdarúgás szerelmeseit is. Néhány hónapon belül leülünk vele, és megkezdjük a tárgyalásokat, hogy még hosszú évekig minket erősítsen.

Bartomeu továbbá Messin kívül Guardioláról is ejtett pár szót, és az elnök szerint van arra esély, hogy Pep visszatér a Barçához, de ahogy azt Guardiola már elárulta korábban: inkább az utánpótlásban vállalna szerepet, mintsem az első csapatnál. Bartomeu azt is hozzátette, hogy erre mindenképpen csak az ő elnökségük után kerülne sor, hiszen a jelenlegi elnök már nem vállalhat több mandátumot, Guardiolának pedig 2021. júliusáig szerződése van az angol Manchester Cityvel.

Van olyan ügyes lábad, mint Messinek vagy Iniestának? Talán nincs 🙂 De ettől még garantáltan feltűnést kelthetsz, ha felveszed a legnagyobb Barcelona-sztárok zoknijait! Íme az új darabok!