„Bejutottunk a legjobb négy csapat közé a BL-ben, ami hosszú ideje nem sikerült.”

Messi értékelt a United kiejtése után

A Manchester United ellen 3-0-ra megnyert Bajnokok Ligája találkozó után Lionel Messi nyilatkozott a sajtó képviselőinek. A Barcelona ezzel a győzelemmel bejutott a legjobb négy csapat közé a sorozatban, az argentin sztár természetesen boldogan, mégis visszafogottan és kicsit önkritikusan nyilatkozott.

A győzelem

„Látványos mérkőzés volt, az elején kicsit nehezen vettük fel a ritmust, hátrányba is kerülhettünk volna, nem tudom akkor hogyan alakult volna a mérkőzés, de szép lassan a felpörögtünk és kontroll alá vettük a találkozót.”

Az első gól

„Az első gólomnál nehezebb dolgom volt, de a labda nálam maradt, a másodiknál a szerencse is mellém szegődött, de a lényeg, hogy elértük a célunkat, bejutottunk a legjobb négy csapat közé a Bajnokok Ligájában, ami hosszú ideje nem sikerült.”

A hibák kijavítása

„Nem mehetünk úgy ki egy BL meccsre, ahogy azt ma tettük. A mérkőzés előtt elmondtuk, hogy emlékszünk a tavalyi római estére, de ez nem befolyásolhatja a továbbjutásunkat.”

Ellenfelek a döntőért

„A Juventus kiesése is mutatja, hogy itt már nincsenek könnyű ellenfelek. A Liverpool és a Porto is nagyszerű csapat, bármelyikük ellen is kell majd pályára lépnünk nehéz párharc lesz.”

Triplázás

„Lépésről lépésre haladunk, most a bajnokságban jönnek fontos mérkőzések, aztán pedig visszatér a Bajnokok Ligája.”

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, három választható szín, és egy egyedi minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!