Coutinho: „A fülem befogása? Mintha felszabadultam volna”

A brazil nyilatkozott az MU elleni gólöröméről

Coutinho egy, a ‘Koko DC’ Youtube-csatornának adott nyilatkozatában beszélt az MU elleni gólöröméről, melyet az elmondása szerint azoknak szánt, akik rosszindulatúan kritizálták az elmúlt hónapokban. 

Én mindig is megadtam a kellő tiszteletet mindenkinek… Az igazság az, hogy ezt a gólörömöt azért csináltam, hogy az emberek lássák: sokszor be kell fognom a fülemet, hogy a játékra koncentrálhassak, és hogy ezek a kritikák ne befolyásolják a teljesítményemet. Olyan volt, mintha felszabadultam volna.

Amint az ismeretes, Coutinho a Manchester United elleni visszavágón (3-0) bombagólt szerzett, majd a füle befogásával jelezte: nem estek jól neki a rosszindulatú kritikák. A Camp Nou sem vette jó néven a gesztust, azt feltételezve, hogy neki szólt a mozdulat, így egy-egy mérsékelt füttyszóval kifejezte elégedetlenségét a Real Sociedad elleni (2-1), szombat este lejátszott mérkőzésen a brazil magatartásával kapcsolatosan.

*Kivételesen puha, 100% organikus pamut alapanyag, egyedi de visszafogott minta, ami mindig aktuális marad! Rendelj most!