„Jobban örülnék, ha a Camp Nou-ban sikerülne bebiztosítani az elsőségünket”

Aleñá értékelt a győzelem után

Nagyszerű teljesítményt nyújtott Carles Aleñá a keddi, Alaves ellen 2-0-ra megnyert bajnokin. A spanyol középpályás nyitotta meg a gólok sorát szezonbeli második találatával, a mérkőzés után pedig a pálya szélén értékelte a találkozót, valamit beszélt a várható bajnokavatásról.

A gól

„A mérkőzés elején voltak lehetőségeink, majd idővel jobban meg kellett dolgozzunk azért, hogy helyzeteket alakítsunk ki. Nagyszerű labdát kaptam Sergi Robertotól, amit Suárez, aki véleményem szerint a legjobb 9-es a világon, gyönyörűen lépett át és már vezettünk is. Nagy segítség volt abban, hogy elhozzunk három nagyon fontos pontot.”

Intenzívebb a második félidő

„A Mester mondta a szünetben, hogy mozogjunk többet, így több esélyünk fog nyílni. Jobban koncentráltunk, jobban hajtottunk, így egy nagyszerű második félidőt játszottunk.”

A Liga

„Most várnunk kell, hogy mit játszik az Atletico. Megérdemelt lesz a bajnoki cím, mi voltunk a szezonban a legjobbak, viszont jobban örülnék, ha szombaton a Camp Nou-ban sikerülne bebiztosítani az elsőségünket és a saját szurkolóinkkal ünnepelhetnénk meg. Ugyanakkor, ha már holnap bajnokok leszünk az is nagy örömmel fog eltölteni minket.”

Van olyan ügyes lábad, mint Messinek vagy Iniestának? Talán nincs 🙂 De ettől még garantáltan feltűnést kelthetsz, ha felveszed a legnagyobb Barcelona-sztárok zoknijait! Íme az egyik!