„Valverde az az edző, akit akarunk”

Bartomeu elnök beszélt az aktualitásokról

A Barcelona első embere, Josep Maria Bartomeu, a „Kubala” című könyv újbóli kiadásának alkalmából tartott rendezvényen beszélt a klubot érintő aktuális kérdésekről. Bartomeu minden Griezmannal kapcsolatos kérdést kikerült, tisztázta viszont a Liverpool elleni Bajnokok Ligája kiesés óta sokat támadott Ernesto Valverde helyzetét.

 

 

Női Bajnokok Ligája döntő

„A női szakosztály rendkívüli fejlődésen ment keresztül az elmúlt öt évben. A Bajnokok Ligája döntőjének elérése cél volt, de egy sokkal távolabbi cél. Gratulálok a hölgyeknek, nagyszerű munkát végeztek, nagyon büszkék vagyunk rájuk és bármi is lesz a szombati mérkőzés eredménye Budapesten, az már biztos, hogy történelmet írnak. A továbbiakban is fejleszteni szeretnénk a női szakágakat, reméljük, a hölgyek jó eredményt érnek el Kubala szülőhazájában. Fontosnak tartjuk a nők részvételét a sportban, ezért nem csak a professzionális, hanem az amatőr sportolókat is szeretnénk támogatni.”

Kupadöntő

„Nem sorsdöntő a találkozó, a szezon fő célkitűzése a bajnoki cím megszerzése volt, utána jön a Bajnokok Ligája győzelem és a Spanyol Kupa megszerzése. Nagyszerű szezont futunk, a bajnokságot fordulókkal a vége előtt sikerült megnyerni, de mindig többet akarunk. Nemsokára a kupadöntőre kerül a sor, és bár egy fájdalmas vereségen vagyunk túl, itt az ideje, hogy felálljunk, és megmutassuk, hogy akarjuk a győzelmet. A csapatnak van még egy hete felkészülni a Valencia elleni találkozóra. Látom a játékosok és a csapat fejlődését, lassan kigyógyulunk a liverpooli pofonból.”

Valverde

„A következő szezon tervezése már folyamatban van. Néhány játékos sorsa már eldőlt, róluk majd a döntő után fogunk beszélni. Valverde elmondta az elmúlt napokban, hogy élvezi az elnökség bizalmát. Ő az az edző, akit akarunk, a szerződése hozzánk köti, és nagyon boldogok vagyunk, hogy velünk van. Most már a játékosokon a sor, hogy megmutassák, hogy kiheverték a kiesés okozta fájdalmakat. „

*AKCIÓS termék: -40%! Olyan Barcás dekorációt keresel a szobádba, ami eredeti és sosem veszíti el az aktualitását? Ezzel a poszterrel megtaláltad. Rendeld meg kedvezménnyel!