„Örülök, hogy Ernesto marad a vezetőedző”

Guardiola dicsérte Valverdét; beszélt az esetleges visszatérésről is.

Pep Guardiola örül, hogy Valverde marad és folytatja munkáját a Barça vezetőedzőjeként. A Manchester City jelenlegi, és a Barça korábbi trénere szerint kollégája nagyszerű munkát végez.

Valverde

„Nagyon jó munkát végez a Barça edzőjeként, és ezt nem csak azért mondom, mert barátok vagyunk. Igaz, hogy kikaptak a Bajnokok Ligájában, de mindenki szenved vereségeket. Egymás után kétszer megnyerni a La Ligát és jó focit játszani nem kis teljesítmény. Örülök, hogy továbbra is Ernesto lesz a vezetőedző és, hogy a Barcelona hű marad a stílusához.”

Balszerencse az Anfielden

„A Barça és a Liverpool is nagyszerű csapat, a Liverpool jelenleg Európa bajnoka. Ezen a szinten, amikor ilyen erős csapatok kerülnek egymással szembe, ha rossz napot fogsz ki, akkor kikapsz.”

Jurgen Klopp

„Nagyon szép rivalizálás van köztünk, de nem csak egy csapattal kell megküzdjünk, öt nagyon erős együttes van a Premier League-ben, ettől olyan nehéz bajnokság. Jövőre mindent az elejéről kell kezdenünk, meglátjuk mi fog történni.”

Visszatérés a Camp Nou-ba

„Az edzői pályafutásom ott már véget ért, itt az idő az új generációnak, viszont amikor csak tudok ellátogatok a Camp Nou-ba.”

*AKCIÓS termék: -40%! Olyan Barcás dekorációt keresel a szobádba, ami eredeti és sosem veszíti el az aktualitását? Ezzel a poszterrel megtaláltad. Rendeld meg kedvezménnyel!