„Úgy gondolom, hogy én jobb döntést tudtam volna hozni!”

Van Gaal a Fox Sports-nak mondta el véleményét De Jong döntéséről

Louis Van Gaal, a Barcelona korábbi edzője szerint honfitársa, az Ajax csapatából a Barçához igazoló Frenkie de Jong hibát követett el, amikor a katalánok ajánlatát fogadta el. De Jong több lehetőség közül válogathatott, többek között a Manchester City is szerette volna a soraiban tudni. Van Gaal, aki jól ismeri mind a Barcelonát, mind Ajaxot és a holland labdarúgást is, azon a véleményen van, hogy De Jongnak olyan csapatot kellett volna választania, ahol biztos helye lenne a kezdőcsapatban, ez pedig szerinte Barcelonában nem lesz garantált.

 

 

Úgy gondolom, hogy én jobb döntést tudtam volna hozni!

„Véleményem szerint nehéz időszak elé néz. Nem csak azért, mert más lesz a szerepe, hanem azért is, mert nem lesz garantált a helye a kezdőben. De Jong nagyszerű játékos, de Rakitic és Arturo Vidal is azok, a chileit szerettem is volna annak idején Manchestrebe vinni. Játékosként mindig azt kellene szem előtt tartanod, hogy melyik klubban tudsz a legtöbbet játszani, ebben a korban pedig minden meccsen pályára kell, hogy lépjen egy játékos a fejlődése érdekében. Ez pedig a Barçában nem biztos, hogy meg fog történni.”

Sportoláshoz, az iskolába vagy egyszerűen a mindennapokhoz kell egy könnyen hordozható táska? Megkerestük a legjobb minőségű alapanyagot, és erre terveztünk! Válassz a színek és a minták közül!