Ter Stegen: „Volt egy érzésem, hogy oda fogja lőni”

A Barcelona legjobbja kedden este Marc-André ter Stegen volt, aki számos nagy védéssel meccsben tartotta a csapatát, mely így nem került lépéshátrányba már az első játéknap után.

Ter Stegen nyilvánvalóan kiemelkedett, a védései között volt több kiváló teljesítmény, de Reus büntetőjének a hárítása volt talán a legnagyobb bravúr. És a Barcelona így tényleg örülhet, mert valahogyan kihúzta 0-0-val Németországban.

 

 

Az összkép

„Szerintem nagyon tiszta helyzeteik voltak, nem voltunk rendben, nem voltunk elég szervezettek védekezésben. Az ellenfelünk remekül játszott, és nehéz volt elkerülni, hogy helyzeteik legyenek, ha ilyen jó játékosaik is vannak. Boldog vagyok, hogy végül egy pontot hazaviszünk innen.”

A büntető

„Nagyon nehéz ezt tanulmányozni, mert mindig változik, hogy ki hova lövi a büntetőket. De volt egy megérzésem, hogy oda fog menni, és nagyon örülök, hogy meg tudtam fogni.”

Németországban játszhatott

„Az emberek tudják, hogy mire vagyok képes. És mindig szeretnék száz százalékot nyújtani.”

Nem tudnak nyerni idegenben

„Elég jó mérkőzést játszottunk, de természetesen vannak elemek, amiken javítanunk kell. Arra koncentrálunk, ami történt, és a mérleg az, hogy hazaviszünk egy-egy pontot, ami korrekt dolog mindkét csapat számára.”