Suárez: „Azért van edzőnk, hogy kijavítsa a hibáinkat”

"Két gólt szerzett, de támadóként ez a dolga"

Valverde mellett a meccset két góljával eldöntő Suárez is azt emelte ki az Inter elleni BL találkozó utáni nyilatkozatában, hogy fontos felismeréseket tettek a szünetben, változtatni akartak, amik be is jöttek végül, de az Inter érdemeit sem akarta csökkenteni. Ezen kívül kiemelte a csapat türelmét, ami a gólokat eredményezte szerinte.”

 

 

A változtatások és a türelem

„Nagyon értékes győzelem ez egy közvetlen rivális ellen. Jól reagáltunk hátrányban, ezért vannak a szünetek, hogy kijavítsuk az első félidő hibáit. Tisztában voltunk vele, hogy ha úgy folytattuk volna tovább, mint ahogy az első félidőben játszottunk, vesztettünk volna. Megvolt a türelmünk és ez fontos volt, mert ebből tudtunk helyzeteket kialakítani.”

Valverde félidei javaslatai

„Azt is elmondta, sokkal rendezettebben kell letámadnunk. Ezért van edzőnk, hogy kijavítsa a hibáinkat. De az ellenfélnek is volt ebben érdeme, hiszen nagyon gyors játékosaik vannak, akik kihasználták a mögöttünk lévő területeket.”

A két gólja

„Támadóként mindig gólokkal és gólpasszokkal próbálod segíteni a csapatot. Ilyen vagyok, dolgozom és sosem adom fel.”

Mit kíván a BL?

„A világ egyik legjobb csapata vagyunk és nagyítóval figyelik minden lépésünket. Erősnek és koncentráltnak kell lennünk és tudatában kell lennünk annak, hogy mi vagyunk mindig az a rivális, akit le akarnak győzni. Ezzel a mentalitással kell játszanunk a Bajnokok Ligájában.”