„Az elsődleges célunk a csoportelsőség megszerzése volt”

Suárez dicsérte Griezmann-t és bosszantja Dembélé újabb sérülése

Szerda este 3-1-es győzelmet aratott a Barcelona a Borussia Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában, ezzel a katalán gárda bebiztosította a csoportelsőségét és a helyét az egyenes kieséses szakaszban. A mérkőzés után a csapat uruguayi csatára, Luis Suárez adott rövid nyilatkozatot a mix zónában.

Küldetés teljesítve

„Az elsődleges célunk a csoportelsőség megszerzése volt, mindezt igyekeztünk szép játékkal megtenni, ugyanakkor a második félidőben három gólos vezetés birtokában kicsit visszavettünk az iramból.”

Érvénytelen gól

„A második találatomról tudtam, hogy szabályos volt, az elsőnél voltak kétségeim, de szerencsére nem befolyásolta a mérkőzést.”

Kapcsolat Messivel

„Nap, mint nap együtt edzünk, együtt játszunk már sok éve, ezalatt megtanultuk, ki hogyan és hova mozog és ez nagyon jó a csapat számára.”

Griezmann

„Nagyon jól szállt be a mérkőzésbe Ousmanne helyett és gólt is szerzett, ami fontos az önbizalma számára. Fontos, hogy amilyen gyorsan csak tud beilleszkedjen a csapatba.”

Dembélé

„Az orvosoknak ki kell találniuk valamit a folyamatos sérülésire. Nem először fordul elő, hogy röviddel a visszatérése után ismét lesérül, remélem hamar felépül és nem szenved utána újabb sérülést.”

Nem tudod, mit tegyél a karácsonyfa alá? Segítünk a választásban – Barçás ajándékötletek az Eurobarca shopjában!