Saúl: „Ha Messi színre lép…”

Az Atlético kulcsembere úgy véli: a játék képe alapján többet érdemeltek volna

 

Az Atlético Madrid háza táján természetesen nem uralkodott örömittas hangulat Leo Messi kései gólja után, ám a madridiak kulcsembere, Saúl szerint az eredmény nem tükrözi a pályán látottakat. 

„Hogy igazságtalan volt-e most a foci velünk? Őszinte leszek: a pályán úgy éreztem, hogy igen, de ilyen a futball. Mi nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, alig engedtünk nekik helyzeteket, ha viszont Messi színre lép, akkor olyan könnyedséggel teszi azt, amit… Ezért ő a legjobb.”

Nem eredményesek az ellenfél kapuja előtt

„Aggasztó, hiszen nem jönnek az eredmények. A benyomásaink ennél azért jobbak, mert 3-4 meccse a teljesítmény már rendben van, és a kezdő sípszótól kezdve nyomás alá helyezzük az ellenfeleinket. Kezdeményezni akarunk, de most ez nem párosul eredményességgel. Mindent beleadunk, nem tudunk mit felróni magunknak, de valami hiányzik még.”

Messi vagy Ter Stegen volt a meghatározóbb? 

„A végén mindig Messi jelenti a különbséget. Egy szituációban egyszer csak elkéri a labdát, és dönt. Kialakítottuk a helyzeteinket, Ter Stegen a helyén volt, noha úgy érzem, hogy többször is csak a szerencsének köszönhetően tudott hárítani. Messi a döntő faktor.”

Milyennek találta Griezmann fogadtatását? 

„Nem ez a megfelelő pillanat, hogy erről beszéljünk. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, hogy a vereségek közepette is mögöttünk állnak.”