Busquets: „Edzőváltás? A vezetés így akarta”

A Granada elleni vasárnapi győzelem után Sergio Busquets nyilatkozott azonnal a pályán, elégedett volt a mérkőzéssel – dacára annak, hogy azért nem nyert könnyen a Barcelona.

Busquets megbecsülően nyilatkozott Ernesto Valverdéről is, és a nyilatkozatából nem az tükröződött, mintha támogatója lenne az edzőváltásnak.

Összkép

“Jó benyomásokat hagyott a meccs. Stabilak voltunk, nálunk volt a labda, irányítottuk a játékot, igyekeztünk jól kombinálni és ez sikerült is. Ők nagyon mélyen visszazártak, és így nagyon nehezen jött össze az utolsó passz. De szerintem jó meccset játszott a csapat.”

Különbségek az eddigi és a mai csapat között

“Nem szükséges hasonlítgatni. Minden edzőnek megvan a maga stílusa, és a maga fociról alkotott látásmódja. Majd látni fogjátok, hogy mit kér tőlünk a mester. Nagyon szerettem azt, amit Ernesto csinált, és most is elégedett vagyok Setiénnel is.”

Letámadás

“Mindenképpen jól jön, hogy ha sokan vagyunk középen, amikor le kell támadni.”

Edzőváltás

“A klubvezetés így szerette volna, de legyen bárki az edző, reméljük, hogy a csapatra gyakorolt impulzus pozitív lesz. Még időben vagyunk, hogy minden címet megnyerjünk.”

Riqui Puig

“Nagyon sok tekintetben ügyes, és amiben esetleg nem, abban van ideje, hogy érjen. De nagyon sokat tud adni a csapatnak.”