„Még hiányoznak dolgok. De fejlődünk”

Quique Setién elégedett a csapatával. Nem maradéktalanul, és nem is állítja, hogy minden rendben van, de szerinte a Barcelona fejlődésben van, és sok dolgot jobban csinál mint korábban.

A tréner a Betis elleni siker után kiemelte a hét kihívásait, és szerinte hiába vett ki belőlük sokat ez a két meccs, az egyiket legalább meg tudták nyerni a jobb játékukkal.

Az összkép

“Ezen a héten két kivételesen nehéz, sokat követelő meccsünk volt, mindkét csapat mindent kivett belőlünk. A letámadásukkal nagyon megnehezítették a labdakihozatalokat, egy pillanatra sem tudtunk lazítani. Igyekeztünk mi is letámadni, de nagyon jó képességű játékosaik vannak. Fekir egészen kivételes meccset játszott, nagyon nehéz elvenni tőle a labdát. De voltak olyan pillanatok is, amikor mi voltunk a jobbak.”

Elégedett?

“Nagyon tetszett a csapat. Értékelni kell tudni a dolgokat. Voltak természetesen olyan dolgok, amiket csinálhattunk volna jobban is, de elégedett vagyok. Kétszer is felálltunk hátrányból.”

Javul a csapat?

“A csapat sok dologban fejlődik, és nagyon boldog vagyok a teljesítménnyel, az eredménnyel, mindennel.”

Mi és mennyi hiányzik a csapatnak?

“Még hiányoznak dolgok. Ez egy fontos győzelem, ennek köszönhetően idegenből hozunk el pontokat, ami mostanában nagyon nehezen ment. Bilbaoban nem érdemeltük meg a kiesést, ma viszont nyertünk.”

Milyen volt visszatérnie a Villamarínba?

“Nagyon jó barátaim vannak itt, és csak a legjobbakat kívánhatom a Betisnek. Most pedig még inkább, hogy már játszottunk ellenük.”