„Tudom, nekem kell mélységet adnom… de nem látnak meg”

Antoine Griezmann azt a jót már elmondhatja magáról, megtörte a Barcelona BL-párharcokat érintő gólínségét – legalábbis ami nem Messi góljait érinti. 

A francia nem volt nagyon elégedett a meccset követő nyilatkozatában, elismerte, hogy nem minden úgy ment, ahogy szerették volna. De más meccset vár a visszavágóra. Abban pedig fejlődniük kell, hogy könnyebben találjanak üres területeket.

“Szerettünk volna nyerni, azért jöttünk ide, hogy ez sikerüljön, de végül nem jött össze. Eleinte nagyon nehezen ment, hogy teremtsünk és találjunk helyet a pályán. Szerintem nem is lőttünk kapura az első félidőben. Később sikerült kihasználnunk, hogy fáradnak.”

Területet kell találni

“Ezen szükséges dolgoznunk. Nekem szükséges mélységet adni a támadásoknak, néha észre is vesznek, néha azonban nem látnak. Az első félidőben szinte alig sikerült valami, a folytatásban több esélyünk volt.

Visszavágó

“Akkor majd otthon játszhatunk, ami nagyon más lesz. Több területünk lesz, és nagyobb is pálya.”

Ez a teljesítmény elég ahhoz, hogy esélyesek legyenek a BL-re?

“Haladjunk meccsről meccsre. Még nagyon hosszú út áll előttünk.”

Hétvégén Clásico

“Tudjuk, hogy nagyon nehéz hetünk van. Jó állapotban vagyunk, koncentrálunk a feladatokra. Most ki kell pihennünk magunkat és készülni a Madrid elleni meccsre.”