Koeman: “Az Eb után mehetnék a Barçához, most már 2021-ben”

Azt követően, hogy az UEFA elhalasztotta a nyári Európa-bajnokságot 2021-re, az újságírók elérték Ronald Koemant, a holland válogatott edzőjét, hogy beszéljen a halasztás hatásairól, és arról is, hogy az új helyzetben vajon mikor él a záradék a szerződésében, amivel ha hívják, Barcelonába távozhat.

A média azt feszegette, hogy az Eb halasztása miatt elképzelhető-e, hogy Koeman nem ülne a holland válogatott kispadjára, mert korábban már lehetősége lenne távozni.

“A záradék a szerződésemben, hogy elmehetek a Barçába az Európa-bajnokság utánra szól. Nem merült fel semmilyen konkrét dátum, úgyhogy most ez az Európa bajnokság után lehet érvényes, 2021-ben. De bárhogyan is van, egy pillanatot nem gondolkoztam most ezen”

A halasztásnak nem örül, de megérti

“Sajnálom, hogy az Európa-bajnokságot nem most fogják lejátszani. Nagyon jó teljesítményt nyújtva jutottunk ki, jó volt a csapat dinamikája, és szeretnénk így folytatni.”

“Megértjük a döntést, amit hoztak, és nem is lep meg. Most a legfontosabb az emberek egészsége, hogy elkerüljük a koronavírus terjedését. Most azon fogunk gondolkozni, hogy hogyan tudunk felkészülni arra a pillanatra, amikor újrakezdődnek a nemzetközi küzdelmek a fociban.”

A legszebb Barçás labdát keresed? Itt és most megtaláltad!  Irány a shop!