„A PSG elleni gól? Egész éjjel azt néztem újra és újra”

Sergi Roberto videóhívásban beszélt a klub egyik média-munkatársával

Ter Stegenhez hasonlóan Sergi Robertóval is beszélgetett a klub egyik média-munkatársa. A katalán játékossal történő beszélgetés számos témát érintett, alább olvasható egy rövid összefoglaló. A képen pedig látható, hogy a karantén alatt meglehetősen megszabadult a hosszú frizurájától a hátvéd.

„Szeretnék köszönetet mondani minden egészségügyi dolgozónak.”

Lezárások

„Szomorú, hogy nem látok az utcán embereket. Nyomaszt a helyzet, de fontos, hogy otthon maradjak, így minél gyorsabban vége lesz az egésznek, és visszatérhet minden a normál kerékvágásba.”

Napi rutin

„A kislányom nagyon komolyan veszi a mindennapi rutint. Nyolckor kel fel, ahogy mi is, reggelizünk és edzünk egyet. Miután végeztünk az edzéssel, vele töltöm a napom, éneklünk és játszunk.”

Edzés otthon

„Az edzők heti és napi tervet küldenek nekünk. De a saját gyakorlataimat is elvégzem. Délután videóhívást tartunk a Reus-i barátaimmal, és együtt edzünk. Nagyon szórakoztató. Otthon az edzőteremben más, mint a pályán edzeni. Ha ennek vége, remélem, hogy lesz néhány napunk arra, hogy visszatérhessünk a meccsritmusunkba, hogy a legmagasabb szinten versenyezhessünk.”

Otthoni tevékenységek

„Amikor a lányom alszik, sorozatokat nézek. Azonban az az igazság, hogy mindig játszok vele. Énekelünk, beszélgetünk katalánul, de spanyolul, angolul és héberül is.”

„Főzni tanulok. Új ételeket, nem túl bonyolultakat. Instagramon követek néhány embert, és kapom a recepteket. Például a minap láttam egy japán sajttortát, amit szeretnék elkészíteni. Play Station-ön is játszok. Nem tudom, miért, de kevesebbet játszok a karantén alatt. Időnként meccs ismétléseket nézek a TV-ben, amitől még jobban focizni akarok. Hiányoznak az edzések, a meccsek és a csapattársak is.”

„Van egy kutyám, így el tudunk menni sétálni, de nem szoktunk messzire menni. Hetente egyszer bevásárolok, és megpróbálok otthon maradni, amennyire lehetséges.”

Tanácsok

„Mindig szeretek olyan filmeket nézni, amelyeknek vannak folytatásai. Ezért a Gyűrűk Urát és a Hobbitot ajánlom. Könyvből a Nike-sztori vagy az Éhezők Viadala-trilógia.”

A PSG elleni híres gól

„Azt hiszem, aznap éjjel nem aludtam. Ha másnap edzettünk volna, alig aludtam volna. Egész éjszaka a gólt néztem újra és újra.”