„Szeretnék tanulni Messitől”

A nyáron érkező portugál támadó válaszolt pár kérdésre

Francisco Trianco válaszolt az FC Barcelona hivatalos YouTube-csatornáján néhány kérdésre. A portugál támadó nyáron érkezik a katalán klubhoz, természetesen a Barçáról is szólt pár szót azon kívül, hogy milyen az élet meccsek nélkül.

Karantén Portugáliába

„Otthon vagyok a szüleimmel és a nővéremmel. Azt szeretném tanácsolni mindenkinek, hogy maradjon otthon, és minden rendben lesz.”

Mindennapok

„Korán kelek, reggelizek, majd edzek, ahogy ezelőtt. Délután videojátékozom, tévézek, este pedig olvasok. Igyekszem ugyanazt a rutint követni, mint korábban.”

Edzés

„A szüleimmel edzek, de különböző gyakorlatokat végzünk. Követem azt az edzéstervet, amit a Braga adott, míg a szüleim futógépen edzenek vagy szobabicikliznek.”

Barça és a jövő

„Nagyon várom, hogy a világ legjobb klubjának a mezét viselhessem, és azt, hogy a világ legjobb játékosaival oszthassam meg az öltözőt. Szeretnék tanulni Leo Messitől, ő az egyik példaképem. Beszéltem Antoine Griezmann-nal, azt üzente, hogy ‘vamos caralho!'” [csapjunk oda – szabadfordításban].

Milyen játékos Trincao?

„A Barçában remélem, hogy meg tudom mutatni a képességeimet: a bal lábamat és a lendületemet. Azt hiszem, a szurkolók élvezni fogják velem [nevet]. Keményen dolgozom és mentálisan erős vagyok, próbálok gólt szerezni, gólhelyzetet teremteni, és összejátszani a társakkal. Valamint mindig igyekszem segíteni a csapatnak.”