„A Barça nem dolgozik Neymar és Lautaro igazolásán”

Napról napra megtelik a spanyol és a katalán sajtó Neymarról és Luataro Martínezről szóló hírekkel, de akad olyan, aki szerint ezek a híresztelések nagyon távol állnak a valóságtól.

Független kívülálló már akadt Jaume Roures a Mediapro vezére személyében, aki éppen hogy kizárta annak az esélyét, hogy Neymart le tudná igazolni a Barcelona. Ő akkor anyagi, üzleti szituációval magyarázta azt, hogy a Barcelonának egyszerűen nem lesz lehetősége Neymar megszerzésére.

Szombaton a spanyol futballban hasonlóan jelentős személy, a LaLiga elnöke, Javier Tebas beszélt a Barcelonát érintő pletykákról. Ő nem zárta ki, hogy lesznek igazolások, csak azt, hogy most már bármelyik ügy előrehaladott lenne.

“Nem igaz, hogy a Barça most tárgyalna sztárok igazolásáról. Nem tárgyalnak. Sokkal inkább azzal vannak elfoglalva, hogy mikor kezdhetünk el újra játszani, semmint igazolni. Lesznek játékos cserék, de most Európa egyik klubja sem erre fókuszál. Ebben a pillanatban azon vannak, hogy fejezzük be az idényt, és összegezzük a veszteségeinket. Most minden le van állva. Sem Neymar, sem Lautaro nem téma, számomra az összes ilyen pletyka meglepő. Nem ezen dolgozik a Barça.”