„Nagyszerű volt újra látni egymást”

Lassan a Barcelona is visszazökken a megszokott ritmusba a koronavírus miatti kényszerszünet után. A katalánok hétfőn elkezdhették a kis, maximum 10 fős csoportokban végzett edzéseket. Frenkie de Jong a Barcelona holland középpályása a klub médiacsatornájának nyilatkozott első hét után és elmondta, hogy „nagyszerű volt újra látni egymást.”

Ismét együtt

„Két-három hónap nagyon hosszú idő. Mindig jó, amikor újra találkozunk a keret többi tagjával a nyári szünet után, de az általában három-négy hét szokott lenni, most majdnem három hónapig nem találkoztunk.”

„Hiányoztak az edzések, a csapattársaim, az, hogy focizhassak és minden, ami vele jár. Véleményem szerint jó volt, hogy kicsit külön is dolgozhattunk, így mindenki a saját tempójában rázódhatott vissza, mielőtt a csapat együtt edzett volna.”

Erőnlét

„Jól érzem magam, edzettem Hollandiában, hogy formában maradjak, de nagyszerű érzés volt újra a gyepre lépni. Jelen pillanatban nem érzem magam késznek arra, hogy mérkőzést játsszak, szükség van még néhány hét edzésre, előbb egyedül, majd kisebb csoportokban végül az egész csapattal. Pár hét és ismét készen fogunk állni.”

A Bundesliga már folytatódott

„Néztem is a Dortmund – Shalke mérkőzést, jó volt ismét focit látni a TV-ben, de nézők nélkül nem ugyanolyan. A szurkolók különleges légkört teremtenek, de egy ideig most nélkülük kell pályára lépjünk. Remélhetőleg csak ebben a szezonban lesznek zárt kapus mérkőzések és hamarosan ismét közönség előtt játszhatunk, úgy ugyanis sokkal élvezetesebb a labdarúgás.”

Köszönet az egészségügyi dolgozóknak

„Azt hiszem a világon mindenki hálás az egészségügyben dolgozóknak. Ők a mindennapok hősei és ez a mostani nehéz helyzetben még jobban igaz. Harcolnak a vírus ellen, amiért hatalmas tisztelet illeti meg őket!”

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!