Braithwaite: „Ez még csak a kezdet”

Martin Braithwaite megszerezte az első gólját a Barça mezében. Negyedszer lépett pályára szombaton a Mallorca elleni meccsen, és másodszor volt kezdő. A meccs második gólját lőtte Messi átadásából.

Érdekes volt látni, hogy Braithwaite alig ünnepelte a gólját, de azt nem lehet tudni, hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy az ő jövője sem biztosított a Camp Nouban. A gólja mindenestre szép volt, Braithwaite pedig maximálisan hisz benne, hogy minden szükséges adottsága megvan ahhoz, hogy tagja maradjon a katalán egyesületnek.

“Elképesztő érzés, hogy megszerezhettem az első gólomat, de ez még csak a kezdet. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy nyertünk. Így kell folytatnunk.”

“Minden támadó játékos szeretne gólokat lőni. Én nagyon sokat dolgoztam ez alatt a szünet alatt, úgyhogy most boldog vagyok, igazán boldog.”

Volt jelentősége a sikernek

“Ez egy fontos győzelem, és négy gólt lőve szereztük meg, úgy, hogy közben nem kaptunk egyet sem. Van önbizalmunk, ezt ugyanígy kell csinálnunk a továbbiakban.”

Közönség nélkül

Különleges helyzet volt, de ez van most, el kell fogadnunk, és ezt kell tenned, mert ez a legjobb amit tehetsz ilyen körülmények között.”

„Kedden a Leganés egy különleges ellenfél lesz számomra, mert nagyon sok embert ismerek ott, de a pályán nincs barátság.”

Újra rajtol a bajnokság! Szurkolj a Barçának Hivatalos Sálakban! AKCIÓ: 6.390 Ft helyett 4.990 Ft!