Setién: „Beszélek Griezmannal, de nem kérek tőle bocsánatot”

Újabb pontokat veszített a Barcelona, miután 2-2-es döntetlent játszott a kedd esti Atlético Madrid elleni rangadón. Ez az eredmény egyúttal azt is jelenti, hogyha nyerni tud a Real Madrid a Getafe ellen, akkor négy pontra fog nőni az előnyük a katalánokkal szemben, valamint Quique Setién állása is veszélybe kerülhet, aki nyilatkozott a mérkőzést követően.

A Barça edzője elismeri, hogy távolabb kerültek a bajnoki cím megszerzésétől, viszont örül a játékosok teljesítményének, és ez részben vigasztalja.

Ahogy Setién látta a játékot

„Kár érte, mert a helyzetünk egyre nehezebb.  Messzebbre kerültünk a bajnoki címtől, de tovább kell dolgoznunk. Az Atlético jó csapat.”

A változtatások célja

„Több dinamizmust és kombinatív készséget reméltem, de nagyon jól védekeztek és megnehezítették a labdakihozatalokat.

Griezmann csak a ráadásban állt be

„Nincs vele semmi probléma, jó állapotban látom, de meg kell vallani, hogy talán nem volt már logikus akkor behozni. Ugyanakkor még rosszabb lett volna nem behozni. Azért nem cseréltem korábban, mert akik pályán voltak, nagyon jól tették a dolgukat, Riqui, Messi, Suárez is. Nem könnyű úgy helyet találni valakinek, hogy közben ne destabilizáljuk a csapatot.

Megalázó-e vagy sem Griezmann cseréje

„Ezzel nem teljesen értek egyet. Egy ilyen játékos számára kemény beállni ilyen kevéssel a vége előtt, ez igaz. De a körülmények erre kényszerítettek. Holnap beszélek vele, nem fogok tőle bocsánatot kérni, de megértem, hogy rosszul érzi magát.”

Elégedett a tegnap este produkált játékkal

„Alapvetően igen elégedett vagyok. Nem könnyű játszani egy jó fizikumú, fegyelmezett és erős csapat ellen, akik jól védekeznek. Elégedett vagyok a játékosokkal.”

Milyennek találja a helyzetét a klubnál?

„Nem érzem, hogy megkérdőjelezték volna a személyemet.”

AKCIÓ! Barçás nyári pulóver 12.990 Ft helyett 9.390 Ft!