Bartomeu: „Döntéseket fogunk hozni, néhány már elő volt készítve”

Megjelent a nyilvánosság előtt a vereség után és nyilatkozott Josep Maria Bartomeu Barcelona elnök, aki döntéseket ígért a következő hétre, de azt nem tárta fel, hogy milyenek lesznek ezek a döntések. Nem győzte hangsúlyozni és háromszor is elmondta, hogy már eddig is voltak előkészített döntéseik, amik eddig nem voltak nyilvánosak, állítása szerint tehát nem csak most kezdenek majd meg döntéseket hozni.

Vereség

“Ez egy nagyon kemény este, nagyon-nagyon kemény vereség. Nagyon sajnáljuk a szurkolók miatt, mindannyiunk miatt, nem az a csapat voltunk, aki vagyunk, sem az a klub, amelyet képviselünk. Nagyon-nagyon sajnáljuk.”

Jövő

“Ez az eredmény letaglózó. Gratulálok a Bayernnek, mely egy nagy meccset játszott. Megérdemelte, hogy bejusson az elődöntőbe. Nem értünk fel a magunk szintjéhez, nem hoztuk, ami elvárható. A mai egy tragédia volt, és innentől kezdve döntéseket kell hozni. Több döntésünk már elő volt készítve. Ezeket el fogjuk mondani. A mai nap nem a döntéshozatalról szól. Elsősorban bocsánatot kell kérnünk a szurkolóktól, socióktól, Barcelona-rajongóktól.”

Milyen döntéseket fog hozni?

“Nem fogom most megmondani, hogy melyek ezek, mert néhány ezek közül már meg volt hozva, mások még nem. A mai nap arról szól, hogy mélyedjünk el, gondoljuk végig, és holnaptól igyekezni kell minden culénak talpra állni, a jövő héttől kezdve pedig döntéseket hozni.”

Setién

“Ma inkább nem szeretnék döntéseket hozni”

Hatással lesz mindez a játékosokra?

“Ahogyan korábban mondtam, sok döntés már meg volt hozva korábban. Mostantól kezdve jönnek majd újabb döntések. Ez a nap arról szól, hogy gondolkodjunk el, és nem arról, hogy hozzunk döntéseket forró fejűen.”