Messi: „Belefáradtam abba, hogy mindenben én vagyok a probléma a klub számára.”

Lionel Messi egy határozott és rövid nyilatkozattal tért vissza Argentínából a válogatott szünet után. A játékost Griezmann környezetének nyilatkozatai miatt kérdezték az újságírók, ezért csak sejteni lehet, hogy konkrétan erre fakadt ki Messi.

Azt pedig ő maga is elismerte tulajdonképpen, hogy felbosszantotta az, hogy a spanyol vámhatóság egyik munkatársa, aki várta a visszatérése után, amire Messi a sajtó előtt azt mondta, hogy “egy őrület”.

Messi magánrepülővel érkezett vissza Barcelonába szerdán késő délután, egy nappal korábban még Peruban, Limában játszott válogatott meccset. A magánrepülőknek fenntartott terminálon azonban várta egy vámvizsgáló, aki több mint fél órán át feltartotta Messit, akinek valószínűleg nem volt túl sok kedve várakozni egy hosszú repülőút után. “Ráadásul egy 15 órás repülés után még találkozom az adóhivatal embereivel. Ez egy őrület” – mondta ezt azt követően, hogy az újságírók Griezmann környezetének nyilatkozatairól kérdezték.

Eric Olhats, Griezmann korábbi ügynöke a France Footballnak azt nyilatkozta a múlt héten, hogy “Antoine egy súlyos problémákkal küzdő klubhoz igazolt, ahol Messi kontrollál mindent. Egyszerre császár és király, és nem nézte jó szemmel Antoine érkezését. Messi hozzáállása sajnálatos volt. Mindig azt lehetett hallani, hogy Antonie azt mondja, nincsenek problémái Messivel, de fordítva soha. Ez a terror rezsimje. Vagy vele vagy, vagy ellene vagy.”

Az argentint erről faggatta az újságírók hada amikor kiért a terminálból, és miután a vámvizsgáló felbosszantotta. Messi egyébként a legritkább esetben nyilatkozik a repülőtéren, most azonban talán az idegessége miatt meglepően egyértelmű volt: “Belefáradtam abba, hogy mindenben én vagyok a probléma a klub számára” – mondta ki határozottan, feltehetően a Griezmannal kapcsolatos nyilatkozatokra reagálva.