Koeman: „Abszurd, hogy egy olyan csapat, mint a Barça ilyen gólt kapjon”

A holland vezetőedző értékelése a mérkőzést követően

Vereséget szenvedett a Barcelona az Atlético Madrid ellenfeleként szombat este a Wanda Metropolianóban 1-0-s különbséggel. Ronald Koeman ismét kereste a szavakat a bukást követően, mint ahogy tette azt a Real Madrid, vagy a Getafe elleni pontvesztések után is.

Az első játékrésszel elégedett

,,Jól játszottunk az első félidőben, de egy olyan csapat, mint a Barcelona nem kaphat ilyen gólt, mint most a 47. percben.”

A csapat teljesítményéről

,,A játékosok jól végzik a dolgukat, de jobb eredményeket akarunk elérni. Elviekben ma is a maximumot hoztuk, volt két nagyon tiszta helyzetünk, amelyekkel kiegyenlíthettük volna a mérkőzést. Mindig nehéz ellenük, mert tudjuk, hogy milyen jól védekező csapat az Atlético. A gól a mi hibánk, ennek nem szabadott volna így történnie.”

Piqué megsérült

,,Aggódom, mint minden edző. Sok sérültünk van a menetrendünk miatt. Várok holnapig és majd meglátjuk, hogy lesz a két játékos, nem tudom, milyen hosszú lesz az az idő, ameddig nem állhatnak a csapat rendelkezésére. Nem volt még alkalmam beszélni az orvossal.”

Araújo állapotáról

,,Még nem fog pályára lépni a következő mérkőzésen.”

Nyolc mérkőzés alatt három vereség és csak 11 pont

,,Felelős vagyok az eredményekért, mint minden edző. Tudjuk, hogy javítanunk kell ezeken az eredményeken és bíznunk kell a játékosainkban. Támadásban és védekezésben egyaránt fejlődnünk kell. Tudjuk, hogy egy győztes sorozatra van szükségünk.”

Lesz-e megoldás?

,,Van egy keretünk, amelyet úgy alakítottunk ki, ahogyan a körülmények engedték. Keményen kell dolgoznunk, hogy eredményeket érjünk el.”

barcelona maszk pulóver új kollekció