Rivaldo: „Jó lenne egy csapatban látni Neymart és Messit. Még a PSG-ben is.”

A Barça legendája szerint ez is egy lehetséges forgatókönyv

A Paris Saint – Germain brazil csillaga, Neymar érdekes kijelentést tett a hétközi Manchester United elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után, ahol elmondta, hogy a legnagyobb álma az, hogy ismét Lionel Messivel egy csapatban játszhasson – már a jövő évtől. Többek között ezzel a témával kapcsolatban is megszólalt a Barcelona brazil legendája, Rivaldo.

Neymar szavai

„Amikor Neymar azt mondja, hogy újra Messivel szeretne játszani, akkor az én meglátásom szerint tudnia kell valamit a Messi és a Paris Saint – Germain közötti kapcsolatról. És őszintén szólva nagyon jó lenne őket látni újra együtt játszani, még akkor is, ha ez a PSG-nél történne meg.”

Ez egy nyomás is a PSG felé?

„Nem hiszem, hogy Neymar csak úgy, indokolatlanul elmondaná, hogy mi a helyzet. Biztosan tud valamit a PSG vezetőitől a Messivel folytatott tárgyalásokról vagy beszélgetésekről. Messi és Neymar barátok és sokat beszélgetnek egymással. Tehát Neymar tökéletesen tudja azt, hogy Messinek lejár a szerződése, és azt hiszem, nyomást gyakorol a PSG-re, hogy Leót szerződtessék a következő szezonra.”

Ez egy egyedülálló alkalom a PSG számára

„Ez az ideális alkalom a PSG próbálkozására. Mivel nem kellene tárgyalniuk vagy fizetniük a Barcelonának, illetve az, hogy a Messivel jó kapcsolatban álló Neymar is ott van, ezek mind olyan szempontok, amelyek elősegíthetik azt, hogy Leo esetleg Párizsban folytassa. Amennyiben ismét együtt fognak majd játszani, akkor együtt küzdhetnek majd meg a legnagyobb trófeákért is. Meg kell várnunk, hogy hogyan alakulnak majd az események, de ez szerintem egy lehetséges forgatókönyv.”

Összejöhetne az MMN hármas

„Sok szó esik arról, hogy Mbappé a Real Madrid felé igyekszik, de ezzel az új lehetőséggel, hogy Messi mellette játszhatna, ki tudja, lehet, hogy inkább egy kicsit vár és tovább marad Párizsban. Ha a PSG-nek sikerül összehoznia a Neymar, Messi, Mbappé hármast ugyanabban a csapatban, akkor az nagyszerű lesz, illetve ez azt is jelentené, hogy  jóval megnövelné a PSG esélyét a Bajnokok Ligája megnyerésére is. Figyelembe véve a PSG óriási pénzügyi lehetőségeit, úgy gondolom, hogy vannak reális lehetőségek, amelyekkel összeállíthatják ezt a csodálatos triót. ”

Laporta

„Azt mondta, hogy szerinte Messi legalább egy esélyt ad majd a Barcelonának, hogy meggyőzzék őt a maradását illetően, de nem tett olyan hihetetlen ígéreteket, amelyeket később nagyon nehéz lesz majd teljesíteni. Nem őrült meg, hanem a klub jövőjére gondol.”

***