Mingueza: “Az edzőváltás? Változásra volt szükség”

A Barcelona fiatal védője, Óscar Mingueza egy nyilatkozat során elmondta, hogy szerinte szükség volt az edzőváltásra, mert az öltözőben nem mindig volt feltétlenül jó a hangulat, Xavi érkezésével viszont bíznak benne, hogy ez megváltozik majd és emellett a jó eredmények is jönni fognak.

A változás

“Az öltözőben változásra volt szükség. Nem volt meg az a hangulat, amire szükségünk lett volna. Az emberek nem voltak boldogok. És amikor nem érzed jól magad és a dolgok nem működnek, szükség van egy kis környezetváltozásra. Biztos vagyok benne, hogy Xavival nagyon jól fogunk teljesíteni. Az emberek hisznek abban, amit mond, és ez nagyon fontos.”

Az edzések Xavi érkezésével

“A legnagyobb intenzitással és nyomás alatt edzünk. Most már világos elképzeléseink vannak , és azon dolgozunk, hogy elérjük a céljainkat.”

A derbi

“Ez egy olyan mérkőzés, amelynek megnyerése segíthet nekünk abban, hogy megváltoztassuk az elmúlt időszakban a csapat körül kialakuló nem túl jó dinamikát, és ez fordulópontot jelentsen. Meg kell mutatnunk, hogy versenyben vagyunk a trófeákért, és hogy nem vagyunk egy könnyen megverhető együttes.”

***