Dani Alves: „Bartomeuval sosem dolgoznék újra együtt”

Dani Alves ezelőtt héten adott egy rövid nyilatkozatot a katari Alkass Sports csatornának, amiben röviden beszélt a klubról, Laportáról, Bartomeuról, Florentino Perezről és Messiről is – utóbbival például még szívesen játszana együtt Barcelonában.

Érzések

„Éreztem azt, hogy vissza szeretnék térni a Barçához. Lehet, hogy néhány ember lemaradt róla, de itt vagyok. Dolgoznunk kell rajta, hogy újraépítsünk egy nagy Barcelonát és ehhez stabilitásra és szolidaritásra van szükség.”

Bartomeu

„Nem fogadtam volna el egy ajánlatot tőle. Akkor távoztam a csapattól, amikor már elnök volt és semmi értelme nem lett volna visszamenni újra vele dolgozni.”

Florentino Perez

„Őt a Real Madrid érdekei érdeklik. Nem is lehet összehasonlítani egy sikeres menedzsmentet egy rosszal, nagyon sok múlik az elnökökön. Nagyszerű játékosokat voltak képesek igazolni, de nem ez fog megakadályozni minket abban, hogy felvegyük velük a versenyt.”

Laporta

„Laporta visszatérésével újra fog épülni a klub és a visszatérésével a stabilitás is visszatér. Örülünk, hogy újra itt van velünk.”

Messi

„Messi távozása nehéz volt, a klubnak problémái voltak és nehéz volt megtartani őt. Elleneztem az elengedését, mert ő a Barcelona élő legendája. Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy akartuk, de remélem egy nap visszajön és újra együtt fogunk játszani.”